O nama

Specijalizirani smo za organizaciju europskih individualnih putovanja

Mi o nama u kratkim crtama

Putnička agencija Orizontas osnovana je početkom 2006. godine s namjerom da svojim budućim putnicima ponudi ponešto drugačiji način pripreme i organizacije putovanja. Taj cilj je zadržan i danas, a to je prije svega ponuditi kvalitetnu uslugu i pouzdane preporuke koji će osigurati zadovoljstvo za svakog putnika.

Bez obzira na to želite li putovati velikom avio kompanijom ili nekim niskobudžetnim avio prijevoznikom, bez obzira na to želite li uslugu privatnog transfera s vozačem ili transport javnim prijevozom, bez obzira na to želite li odsjesti u luksuznom hotelu ili u maloj gostinjskoj kući - za Vas ćemo pokušati organizirati putovanje koje će biti u potpunosti podređeno Vašem budžetu, željama i sugestijama. Prilikom pripreme samog putovanja vodimo se razmišljanjem da putovanje za koje ste nam povjerili organizaciju, mora biti nezaboravno za Vas. Zbog toga ništa ne prepuštamo slučaju. Za naše putnike nastojimo učiniti i dodatni napor na obostrano zadovoljstvo i to na način da putnik dobije najbolju moguću 'vrijednost za novac' koja se može pronaći na tržištu, a da to ne utječe na doživljaj putovanja.

Želimo naglasiti da organiziramo samo individualna putovanja i putovanja za manje grupe, što Vam daje potpunu slobodu da nam kažete baš sve želje za Vaše savršeno putovanje. O datumu polaska i trajanju putovanja odlučujete Vi i ono je u potpunosti prilagođeno Vašim interesima i mogućnostima. Možda i najveće prednosti individualnih putovanja su fleksibilnost, neograničene mogućnosti prilikom pripreme putovanja i ono najvažnije: mogućnost da se na samoj destinaciji maksimalno uživa u samostalnim obilascima prema tempu koji putniku najviše odgovara.

Od 2011.g. fokusirani smo na organizaciju putovanja Europom: Od prijevoza do smještaja, od obilazaka do posjeta raznim događanjima, naši programi individualnih putovanja imaju za cilj da maksimalno iskoristite svoje vrijeme boraveći u bilo kojem dijelu Starog kontinenta.

Ako ste već putovali sa nama, nadamo se da smo Vas već uvjerili da se u nas možete pouzdati kao u ozbiljnog i odgovornog partnera. Za one koji još nisu, nakon ovog kratkog uvoda nadamo se da smo Vas za početak zainteresirali da još malo ostanete na našoj web stranici. Tu ćete možda pronaći neku ideju za svoje iduće europsko putovanje, jer zapravo sve i polazi od ideje, zar ne? Ako Vam se nešto učini zanimljivim, pošaljite nam upit i mi ćemo se potruditi da Vam pripremimo optimalnu ponudu u što kraćem roku sa svim potrebnim informacijama o putovanju...

Misija i vizija

Misija

Osigurati individualiziranu ponudu za putovanje za svakog putnika te omogućiti svakom putniku najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Očekivanja putnika želimo ispuniti i premašiti kroz pažljivo izabranu kombinaciju usluga uključenih u cijenu putovanja te na taj način pridobiti povjerenje i zadržati zadovoljnog putnika.

Vizija

Postati vodeća putnička agencija u Hrvatskoj za organizaciju individualnih putovanja po Europi, poznata po inovativnosti, kvaliteti usluga i profesionalnom poslovanju, na zadovoljstvo putnika, poslovnih partnera i zaposlenih.

Temeljni podaci

Tvrtka: ORIZONTAS d.o.o. putnička agencija
Skraćena tvrtka: ORIZONTAS d.o.o.
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Sjedište: Gundulićeva 26/II, 21000 Split
Registarski sud: Trgovački sud u Splitu
Registarski matični broj (MBS): 060217189
Porezni (statistički) matični broj: 2052024
OIB: 53955145218
Temeljni akt: Izjava o osnivanju Društva od 16. ožujka 2006. godine
Vlasnička struktura: 100% privatno vlasništvo
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna (uplaćen u cijelosti)
Uprava društva: Ivan Parčina (član uprave)
Identifikacijski kod putničke agencije: HR-AB-21-060217189
Međunarodni bankovni broj računa (IBAN): HR3524020061100459354
Poslovna banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka